Многу брза и лесна

Неверојатна деловна Веб-страница

Сакате да дознаете за нашите понуди и новости?

Услуги

Дизајн

Веб дизајн и консултација при избор на податоци за објавување преку Интернет.

Програмирање

Програмирање на разни веб-страници и веб-апликации, како и програмирање на компјутерски софтвер.

Маркетинг

Маркетинг на производи или услуги што користат дигитална технологија, рекламирање во медиумите и сите други дигитални медиуми.

Социални мрежи

Дизајн, адаптирање и објавување на производи или услуги на социјалните мрежи.

Е-Комерц

Програмирање на веб-страница за продажба на производи преку Интернет или испорака преку Интернет услуги.

Помош и подршка

24/7 на ваша услуга.

Понуда

СТАТИЧЕН ВЕБ

8990

ден

 • Дизајнирање според желбите на клиентот
 • 5 Страни
 • Помош при изборот на хостинг и домен
 • Помош при конфигурирање на е-пошта

Веб-страница погодна за презентирање на деловни производи или услуги, уникатен, јасен и лесен дизајн.

ДИНАМИЧЕН ВЕБ

17990

ден

 • Дизајнирање според желбите на клиентот
 • 10 Linqe
 • Помош при изборот на хостинг и домен
 • Помош при конфигурирање на е-пошта
 • Можност на клиентот да направи ажурирања и публикации
 • Можност на клиентот да ги конфигурира корисниците

Веб-страница погодна за презентирање на производи или услуги на клиенти кои често ги ажурираат своите податоци или прават чести публикации.

ВЕБ АПЛИКАЦИЈА

48900

ден

 • Дизајнирање според желбите на клиентот
 • 15 Linqe
 • Помош при изборот на хостинг и домен
 • Помош при конфигурирање на е-пошта
 • Можност на клиентот да направи ажурирања и публикации
 • Можност на клиентот да ги конфигурира корисниците
 • Можност на клиентот да продава производи преку Интернет

Веб-апликација за онлајн продажба на производи, како и за клиенти кои често ги ажурираат своите податоци или прават чести публикации.

Цената не вклучува услуги на домен (обезбедување или купување на име на веб-страница), хостинг (обезбедување или купување простор) за објавување податоци и цена за одржување на веб-страницата.

За нас

20200222_165508048_iOS-scaled.jpg

Бекри Лика

Менаџер

ЕКОПРИНТ е графичко студио кое е основано на 7 февруари 2006 година, првично составено од двајца студенти, продолжувајќи го развојот на компанијата, го проширивме нашиот персонал и инвестиравме во модерната технологија.

Наши услуги : ЕкоВеб е оддел на компанијата ЕКОПРИНТ , а услугите на овој оддел се Веб Дизајн и Веб Програмирање како основни услуги и им овозможуваат на клиентите одржување и ажурирање на нивните веб-страници, како и други ИТ услуги.

Наша цел : Наша цел е да понудиме квалитет на пазарот, стабилност на цените, услуги со највисок квалитет и секогаш да бидеме лојални на конкуренцијата и на пазарот.

Некои од нашите клиенти

Што зборуват за нас

Покрај негативните ефекти, cov 19 има и свои придобивки. Посебна благодарност до ЕкоВЕБ и другарот Бекри Лика за нивната посветеност во реализацијата на овој проект.
Суад Јахјаи
Книговодител

Контактирајте со нас

За да се поврзете со нас, пополнете го образецот подолу и испратете го до нас. Ние ке ви одговориме што е можно поскоро.