Shërbimet tona

Dizajn Grafik

Logo, Memorandum, Katalog, Brend, Paketim, Dizajn për pothuajse gjithçka që ju nevojitet për kompaninë tuaj, për tu identifikuar si një kompani serioze dhe e qëndrueshme dhe të jeni unik me produktet tuaja dhe gjithashtu me stilin tuaj

We work with almost every software that is compatible for graphic design like:

 • Corel Draw
 • Adobe Illustrator
 • Adobe Photoshop
 • Adobe Indesign
 • Microsoft Office,…

Për këtë kategori, çmimi i shërbimit varet nga koha e kaluar në përgatitje, dizajn dhe konsultë.

Shtyp digjital

Kartat e Biznesit, Fletushkat, Katalogjet, Gazeta, Librat, Shtypi në letër në një qarkullim të vogël p.sh: postera, kalendarë, revista, libra ...

 • Ricoh MP C5403
 • Xerox DC 260
 • Xerox WC5230
 • HP Laser 1080
 • Epson L1001

Varet nga sasia, materialet harxhuese, përgatitja, trashësia e letrës dhe cilësia

Shtypi Ofset

Kartat e Biznesit, Fletushkat, Katalogjet, Gazeta, Librat, Shtypi në letër në një qarkullim të madh p.sh: postera, kalendarë, revista, libra ...

 • Heidelberg GTO 52
 • Adast 712
 • Adast 313
 • Maxima Adast
 • Laminator
 • And much more tools for pre and post press.

Varet nga sasia, materialet harxhuese, përgatitja, trashësia e letrës dhe cilësia

Stampimi me sitë

Stampim në: bluza, kapelë, stilolapsa, çakmakë, gota, filxhan, orë. Stampim në metal, PVC, tekstil, qelq, qeramikë, pra stampim në materiale të pazakonta.

 • Screen print mechanism for color CMYK textile printing
 • Screen print mechanism for PVC printing
 • Tools for print in unusual materials and surfaces

Çmimi varet nga sasia, materiali dhe madhësia e zonës së shtypur

Brendim

Printim Dixhital në format të madh, Vinyl, Banderola, tekstil, Flamuj, dritare, çarçafë, pleksiglas dhe shumë më tepër. Shtypje në format të madh me teknikat e komplotimit dhe prerjes

 • Plooter Mimaki 1.6m
 • Roland Cuter 1.2m

Çmimi varet nga sasia e metërkatrorëve të printuara, materiali ku printohet dhe kushtet per montimin e materialit.

Reklama ndriquese

Reklama ndriquese, një dhe dy anësore. Gjithashtu realizojme edhe reklama pa ndriqim si bilborde apo tabela,...

 • Metal constructions
 • Aluminium frames
 • LED lighting
 • Basic Neon lighting
 • Plexiglass, forex, policarbonate,…

Çmimi varet nga madhësia e reklamës, sasisë së ndriqimit dhe kushteve të montimit të reklamës

Kompanitë për të cilat punojmë