Ne printojmë pothuajse gjithqka

Disa Fjalë rreth nesh...

EKOPRINT është studio grafike e cila është themeluar më 7 Shkurt të vitit 2006, fillimisht e përbërë nga dy studentë, duke vazhduar zhvillimi i kompanisë, ne kemi zgjeruar stafin tonë si dhe kemi investuar në teknologji moderne

Shërbimet tona: Dizajn të logove, katalogje, pano, skena, ... printim digjital në format të madh, stampim në tekstil, shkrepëse, stilografë, shtyp offset apo të tirazhit të madh, reklama me dhe pa ndriqim, web dizajn dhe web programim si dhe shumë shërbime tjera për marketingun e kompanive.

Qëllimi ynë: Qëllimi ynë është që të ofrojmë kualitet në treg, stabilitet çmimesh, shërbime sa më kualitative, si dhe gjithmonë të jemi lojal ndaj konkurencës dhe tregut.

Për klientët tonë

Vetëm duam ta dini se ne vërtetë shijojmë bashkëpunimin me ju dhe ndjehemi krenarë që jemi të zgjedhurit e juaj për shërbimet e reklamimit.

Biznesin e juaj e vlerësojmë shumë, dhe ne do të bëjmë çmos të vazhdojmë të plotësojmë nevojat tuaja për reklamim.

Patronazhi dhe sugjerimet tuaja të vazhdueshme janë një pjesë thelbësore e rritjes sonë. Dhe për këtë, ne jemi shumë mirënjohës.

Faleminderit përsëri! Ne mezi presim t'ju shërbejmë për shumë vite që vijnë.

Shërbimet tona bazë

Shtypi Ofset

Kartat e Biznesit, Fletushkat, Katalogjet, Gazeta, Librat, Shtypi në letër në një qarkullim të madh p.sh: postera, kalendarë, revista, libra ...

Stampimi me sitë

Stampim në: bluza, kapelë, stilolapsa, çakmakë, gota, filxhan, orë. Stampim në metal, PVC, tekstil, qelq, qeramikë, pra stampim në materiale të pazakonta.

Ofertë speciale

Një bluzë e shtypur është një bluzë që mban një model, imazh ose shkronja mbi të. Shtypja bëhet me bojë që është e adekuate për tekstil. Këto bluza u dedikohen kompanive të vogla dhe të mëdha.

Realizimet e fundit

Lokacioni ynë

Kontaktoni në:

  • +389 70 589 236
  • info@ekoprint.com.mk
  • Blagoja Toska 155, 1200 Tetovë MV