Bluza të stampuara

250MKD

Një bluzë e shtypur është një bluzë që mban një model, imazh ose shkronja mbi të. Shtypja bëhet me bojë që është e adekuate për tekstil. Këto bluza u dedikohen kompanive të vogla dhe të mëdha.

Të gjitha ngjyrat bazë:

 

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Kjo ofertë vlen për sasi minimale prej 10 bluzave